Henricuskade 59a, 2497 NB Den Haag | Tel: +31(0)70 402 3250 | Email: info@temporeclame.nl

LICHTRECLAME

Wilt u dat uw bedrijf dag en nacht zichtbaar is? Dan is lichtreclame de oplossing voor u. U kunt er zowel binnen als buiten gebruik van maken en zo profiteren van vele voordelen. Wij maken dit voor u mogelijk door snelle, professionele en ervaren service te leveren.

RAAMBELETTERING

Bij raambelettering is het erg belangrijk dat deze zichtbaar is tegen de donkere achtergrond. Ook moet de raambelettering niet het zicht belemmeren van uw showroom of etalage. Bij raambelettering kunnen wij iedere gewenste vorm of logo maken van hoogwaardige kwaliteit.

RECLAMEBORDEN

Reclameborden is een verzamelnaam voor verschillende reclameobjecten die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Ze hebben allemaal als doel de aandacht te trekken van de (potentiële) klant of de uitstraling van het bedrijf te versterken. Verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen.

DRUKWERK

Wij leveren al vele jaren verschillende soorten drukwerk; van visitekaartjes tot full colour magazines. Altijd van goede kwaliteit en binnen de gestelde deadlines. Door de jarenlange ervaring in vormgeving kunnen wij ook goed meedenken met de wensen en de te bereiken doelen van de klant!

AUTOBELETTERING

Welk merk of type auto u ook rijdt, een autobelettering is altijd een goede keuze om uw bedrijfsauto extra goed voor de dag te laten komen. Wij snappen wij dat het lastig kan zijn om uw auto voor langere tijd kwijt te zijn om deze te laten beletteren, wij zorgen dan ook dat deze tijd minimaal blijft!

WEBDESIGN

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites die hun werk doen. Wij ontwikkelen de websites met WordPress waardoor het beheer uiteindelijk simpel door de klant zelf uitgevoerd kan worden! Uiteraard kunt u ook het beheer aan ons uitbesteden!